ONZE MISSIE

Innopastry wil mensen een functioneel gebakje of dessert aanbieden dat ook nog eens smakelijk is. Onze innovatieve producten voorzien in de behoefte aan extra voedingsstoffen, ter aanvulling op de dagelijkse voeding. Genieten is hierbij een belangrijk speerpunt. Onze innovatieve producten voorzien in de behoefte aan extra voedingsstoffen ter aanvulling op de dagelijkse voeding. De heerlijke, verrassende smaak en het aantrekkelijke uiterlijk zorgen ervoor dat eten weer leuk wordt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, alle producten voldoen dan ook aan de IFS-certificering.

Het ontstaan van de producten

Wegens de toenemende vraag naar producten met eiwitten ter aanvulling op de dagelijkse voeding, ontwikkelt Innopastry in 2008 de (mini) Bouwsteentjes. Smaakvolle gebakjes verrijkt met hoogwaardig eiwit. Na een jaar volgt het tweede product in het assortiment: Easy-to-Eat. Een innovatie voor mensen die dikvloeibare, fijngemalen voeding consumeren. Easy-to-Eat is een gemakkelijk te eten tussendoortje of dessert op basis van frisse zuivel.

Innovatieprijzen

Zowel Bouwsteentjes als Easy-to-Eat zijn met twee innovatieprijzen beloond. In 2008 won Innopastry met Bouwsteentjes de Koks! Innovatie Trofee van Food Hospitality in de categorie ‘lekker eten en drinken in zorginstellingen’. Bouwsteentjes kreeg bovendien de overall prijs als beste innovatie van alle inzendingen bij zowel Food als Non-Food.

In 2009 is Easy-to-Eat winnaar geworden van de Koks! Innovatie Trofee. In hetzelfde jaar won Easy-to-Eat de Food Hospitality Innovatieprijs, categorie Front-Office.

“Onze smakelijke gebakjes en tussendoortjes zijn verrijkt met hoogwaardig eiwit, maar vooral heel erg lekker!”

Kim Kegge, directeur

Van Brabantse bodem

Innopastry is gesitueerd in het Brabantse ’s-Hertogenbosch en heeft sinds 2019 een nieuwe eigenaar: Kim Kegge. Naast de innovatieve gebakjes en tussendoortjes vervaardigen wij ook klein gebak, in de vorm van petitfours voor horeca, groothandels, bakkerijen en bakkersgroothandels. Dit doen wij onder de naam Petitpastry.

Ons team

Ons team bestaat uit zo’n 15 bakkers en ondersteunende medewerkers, ieder met een passie voor het vakmanschap. Heb je specifieke vragen over de producten of het gebruik ervan, dan kun je Mariska Dute, onze diëtist, bereiken via mariska@innopastry.com. Onze  commerciële man en adjunct-directeur is Richard Huisman. Voor vragen en verzoeken kun je Richard bereiken via info@innopastry.com.